Diensten

Onze missie, Jouw succes!

Zorg & welzijn

In de zorgsector ervaren veel zorgaanbieders aanzienlijke druk door een tekort aan personeel, wat leidt tot een toename van ziekteverzuim, vertrekkend personeel en een achterblijvende instroom. Het opstellen van een effectieve planning is hierdoor een serieuze uitdaging geworden. Wij bieden een oplossing voor dit personeelstekort. Met ons uitgebreide netwerk van zorgprofessionals staan we klaar om samen met jou deze uitdaging aan te gaan. Ons uitzendbureau biedt een breed scala aan diensten, variërend van zorgbeveiliging tot aan verpleegkundige niveau 6. Onze medewerkers zijn niet alleen ervaren, maar ook direct inzetbaar, waardoor ze flexibel zijn voor zowel korte als langere termijn opdrachten.

Beveiliging

Multilink erkent de cruciale rol van beveiliging bij het waarborgen van een veilige en beheersbare omgeving. Als uitzendbureau hebben wij ons gespecialiseerd in het verbinden van hooggekwalificeerde beveiligingsprofessionals met organisaties die streven naar de hoogste normen van veiligheid. Wij zijn er trots op een schakel te zijn in het versterken van uw beveiligingsmaatregelen. Neem contact met ons op en ontdek hoe Multilink uw organisatie kan beveiligen met de juiste beveiligingsprofessionals. Samen zorgen we voor een veilige werkomgeving die voldoet aan uw specifieke behoeften en normen. Uw veiligheid is onze prioriteit.

Onderwijs

Bij Multilink geloven we in de kracht van onderwijs en de impact die toegewijde professionals kunnen hebben op het vormgeven van de toekomst. Multilink staat klaar om een brug te slaan tussen talentvolle onderwijsprofessionals en inspirerende onderwijsinstellingen. Multilink is er trots op een schakel te zijn in de groei en ontwikkeling van het onderwijs. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jouw school kunnen versterken met de juiste onderwijsprofessionals.

Facilitaire dienstverlening

Als bemiddelaar zijn wij toegewijd aan het verbinden van getalenteerde facilitaire professionals met organisaties die streven naar een optimale werkomgeving. Multilink is er trots op om een schakel te zijn in het optimaliseren van uw facilitaire processen. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen versterken met de juiste facilitaire professionals.

transport & logistiek

Multilink begrijpt als geen ander de cruciale rol van efficiënte transport- en logistieke processen als kloppend hart van elke succesvolle onderneming. Als toegewijd bemiddelingsbureau hebben we ons gespecialiseerd in het verbinden van hooggekwalificeerde professionals in transport en logistiek met organisaties die streven naar naadloze operationele processen en geoptimaliseerde leveringsketens. Neem contact met ons op en ontdek hoe wij uw organisatie kunnen versterken met de juiste transport- en logistieke professionals.